Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Al'Or

COLUMN. Lara (34) is zwanger van haar derde kind en ongeneeslijk ziek: “De verrassingsbabyshower die mijn vriendinnen organiseerden deed me zo goed”

Lara Switten is mama van twee, zwanger van een zoontje maar ongeneeslijk ziek. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. “Verrast worden in de schone zin van het woord: het was al even geleden. Er waren veel onverwachte momenten de afgelopen tijd, maar deze stak er met kop en schouders bovenuit. Mijn vriendinnen slaagden erin om, ondanks alles, mijn gedachten te verzetten.”

2 reacties

 • Natascha Cattoor

  2 maanden geleden
  Heel veel kracht en sterkte gewenst aan het gezin ❤️
 • chris lootens

  2 maanden geleden
  Hey Lara, ....een moedige vrouw ! ,ik ken je wel niet, maar weet zeker dat je er nog volledig bent voor je gezin. Ik wens je dan ook nog veel mooi momenten met je gezinnetje. Doe het goed!!!
 1. Toxic masculinity versus mannen die rokken dragen: “Mannen zijn paranoïde over hun eigen mannelijkheid”, zegt genderexpert
  PREMIUM

  Toxic masculini­ty versus mannen die rokken dragen: “Mannen zijn paranoïde over hun eigen mannelijk­heid”, zegt genderex­pert

  Toxic masculinity, het is een term die we de laatste tijd steeds vaker voorbij zien komen. Wat bedoelt men daar precies mee? “Mannen grijpen elke kans aan om hun mannelijkheid te bewijzen. En dat kan soms slecht uitdraaien", vertelt specialist in gender- en seksualiteitsgeschiedenis Henk de Smaele. “Anderzijds worden er stilaan ook nieuwe vormen van mannelijkheid gecreëerd en aanvaard.” Denk maar aan tieneridool Harry Styles die onlangs voor Vogue in vrouwenkledij poseerde.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel