Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers. © rv

COLUMN. Het zal je spiegelei maar zijn, daar op dat bord. Zwijndrecht of safe? Elke hap een risicoanalyse

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Zuhal Demir.

6 reacties

 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Ik hou geen rekening met het werkvolk, maar wel met de politiekers! Is het dat wat je zegt?
 • Marc Benoot

  1 maand geleden
  Alle toenmalige politiekers die bij dit verhaal betrokken waren verbod opleggen om nog een politieke functie uit te oefenen, van welke partij ze ook zijn!
 • Luc Brouckaert

  1 maand geleden
  Men heeft het daar steeds over de moestuinen van Jan met de pet die beter niets uit zijn moestuin verorberd. Maar wat dan met de velden vol gewassen van de boeren aldaar? Deze verspreiden zich toch na het oogsten over heel Vlaanderen, of niet? Of worden alle gewassen in een straal van 20 km. vernietigd?
 • ALFONS JACOBS

  1 maand geleden
  Knap uitgelegd!
 • Dirk Jansen

  1 maand geleden
  Mooi verwoord mijnheer Segers.
 1. Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”
  PREMIUM
  Showbizz
  9

  Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commer­ciële deals”

  Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”