Goedele Liekens
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens © Jan De Meuleneir/Photonews

COLUMN. Goedele: “Op weg naar de scanner las ik op het opdrachtenblad het woord 'metastasen’”

Huidkanker. Dat verdict kreeg Goedele Liekens recent te horen. Daarmee begint ze aan een strijd die ze moet en zal winnen. Met vallen en opstaan. Dat proces beschrijft ze elke vrijdag in 'Het Laatste Nieuws'. Deze week vertelt ze over enkele mijlpalen en een verrassing van haar kinderen, maar ook over een paniekmoment in de scanner. “Mijn onbevangenheid, die ben ik voorgoed kwijt.”

8 reacties

 • Sven Stolk

  1 maand geleden
  Heb ooit in het nachtleven ergens een normaal gesprek met je gehad als mens en toen was je op dat moment geen bv. Was een gesprek van 2 realistische mensen. Elks met kinderen daarover als bij de Bakker zondags. Niemand verdient zwaar ziek te worden als mens. Je zal me niet meer herkennen is lang geleden. Steun je wat je doormaakt. Heb 1 woord respect voor je als mens wie je bent. Van wie ooit een gezamenlijke ontmoeting met goed gesprek samen. Toen was dat een sociaal gesprek. Ja duim voor je.
 • inge lorez

  1 maand geleden
  Van lichtpuntje naar lichtpuntje... herkenbare weg die voor veel lotgenoten bereden wordt, dankbaar voor die lichtpuntjes, dankbaar voor jouw column! Veel succes op jouw weg!
 • Carina Holemans

  1 maand geleden
  Veel beterschap Goedele , je bent een sterke vrouw
 • paul claus

  1 maand geleden
  Goedele , Zo herkenbaar .. zo een rollercoaster.. volhouden je hebt veel kans dat het goed komt ! de onbevangheid was of is idd wat weg .. bij ons na 5 jaar remissie nog steeds .. maar je krijgt er andere dingen voor in de plaats , omarm ze ( dansen met de hond in de keuken 😂 is een uitstekende oppepper .. hier ook 🥳. )
 • Hedwige Dubois

  1 maand geleden
  Veel beterschap, ik geloof erin dat het goed komt bij u. Sterkte en veel moed.
 1. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities
  1

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen