Wouter Torfs, CEO van de gelijknamige schoenenketen: "Winkelen op afspraak? Het is beter dan niets. Maar voor ons als keten is het sop de kool niet waard."
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Torfs, CEO van de gelijknamige schoenenketen: "Winkelen op afspraak? Het is beter dan niets. Maar voor ons als keten is het sop de kool niet waard." © Photo News

CEO Wouter Torfs: “Ik hoop dat winkels open mogen. Maar gezondheid primeert op economie”

Mogen de winkels weer open of niet? Wat het overlegcomité vrijdag ook beslist, Wouter Torfs zal er zich bij neerleggen. “Het is aan de overheid om in alle wijsheid een keuze te maken. Ik hoop dat ze zich goed laten informeren door de experts.”

5 reacties

 • robert broes

  2 maanden geleden
  het comentaar van mr marcus camps is niet juist,mensen kopen geen schoenen omdat ze verleten zijn, mensen kopen schoenen om zich te kleden , juist zoals hemden , broeken, kousen enz en ook de mode speelt een grote rol , eenmaal het seizoen voorbij is dan kan je de inventories niet meer verkopen, dus slecht nieuws, mijnheer wouters een van de beste CEO van europa , zal toch eens naar mexico moeten komen, groeten robert
 • Natascha Cattoor

  2 maanden geleden
  Een man met inzicht niet meer niet minder
 • Martin Maebe

  2 maanden geleden
  Mijn respect voor Wouter Torfs!
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Wat een gezeik toch. De mensen verslijten ondertussen toch hun schoenen ? Zo gauw de winkels open zijn verkopen ze drie keer meer dan normaal, maar ja, dan zul je ze niet horen ... Ze zouden al die subsidies eens goed moeten bekijken over een tijdspanne van pakweg vijf jaar, en dan steun geven of terugvorderen ... Ze zijn daar veel te snel mee geweest allemaal. 
 • Finis Terrae

  2 maanden geleden
  Een moedige en zeer verantwoordelijke uitspraak. De consequentie is dat we de winkels dus best dicht houden.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel

Geld