Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Brussel telt een derde minder gevaccineerden dan Wallonië en Vlaanderen: wat is er aan de hand?

De vaccinatiecampagne in Brussel sputtert. Het aantal volledig gevaccineerde inwoners ligt er dertig procent lager dan in Vlaanderen en Wallonië. Om de cijfers op te smukken, start men al volop met het inenten van 55-plussers. Wat is er aan de hand in onze hoofdstad?

56 reacties

 • Bert Thijs

  2 maanden geleden
  idem Nicole Aerts. AZ is voor sommige mensen een voorbekend risico. Op zijn minst die mensen moet men kunnen laten kiezen !
 • gina duribreux

  2 maanden geleden
  ze weten het heel goed andere cultuur willen het niet en zo zal Brussel niet aan 70% geraken en alle Belgen in risico houden geloof kan hun gemeenschap wakker maken dit moet er gebeuren dit hoor bij Belg zijn je vaccin nemen aub stop met rond de pot te draaien en Vlamingen moeten ook zelf kunnen kiezen welk vaccin iedere Belg gelijk voor de wet geen tweede rang burgers meer politiek De Croo aftreden indien dit niet gebeurd is dat je dit goedkeurd
 • Yacine Musicpage

  2 maanden geleden
  Ik ken al 3 mensen die corona hadden alle 3 zeer lichte symptonen 1 dag goed ziek geweesr verder was het precies een griep voor mij is het ook niet de moeite waard om een vaccin te nemen waarvan niemand de aansprakelijkheid durft te nemen en waarvan er op lange termijn niks bekends over is de gene die zich wel willen vaccineren moeten dat doen en stoppen met zeiken over wie het niet wilt ik kijk liever eerst een jaar.of 2 jaar toe hoe het loopt dan bepaal jk zelf wel of ik een prik neem of niet
 • Riet Van Heffen

  2 maanden geleden
  Groot gelijk dat mensen zelf mogen beslissen. Al die zeggen verplichten, zijn gebrainwashed. Als je denkt dat het terug normaal wordt door de vaccins think again. Als jullie zo in vaccin geloven moeten jullie niet bang zijn van niet gevaccineerde personen toch? Of zijn jullie toch niet zo zeker?
 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Of ik mij vaccineer of niet beslis ik zelf ,daar heeft niemand anders over te beslissen.Tenslotte als het om een goed werkend vaccin gaat zouden de gevaccineerde beschermd zijn.Hebben jullie zelf twijfels of willen jullie een dictatuur instaleren uit angst.