Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

‘Bonne chance’, Eden: chaos troef in Real Madrid nu ook trainer Zidane out is met Covid-19

La LigaEn de boer ploegde voort. Real Madrid wandelt verder in het sukkelstraatje. Volgende halte: Alavés. Zonder Zinédine Zidane, getroffen door Covid-19, mét Eden Hazard, op zoek naar zijn beste ik te midden de chaos.

2 reacties

 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Voetbal kon plaatsvinden omdat het veilig zou kunnen georganiseerd worden voor spelers en de staf. In praktijk blijkt dit steeds weer te steunen op een illusie, vermits er enorm veel coronagevallen worden opgemeten. Andere sectoren moeten terecht sluiten, maar een spelletje dat nog meer gezondheidsrisico's inhoudt moet blijven doorgaan. Waar zit de logica eigenlijk? In de geldzakken van de opportunisten natuurlijk.
 • Michel Meskens

  1 maand geleden
  Eden ga daar weg . Beter een andere ploeg kiezen waar je zeker van ben dat je zal spelen . En iets minder verdienen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"