Sara Laeremans
Volledig scherm
PREMIUM
Sara Laeremans © Federale politie / Repro JVN

ASSISEN. Beschuldigde op moordproces Sara Laeremans: “Ik voelde me de moeder van die kinderen”

Is Inge Manderick — schoonmoeder van de vermoorde Sara Laeremans — een onschuldig sukkeltje? Of een gewiekste manipulator en de bron van alle kwaad? En was het vader Meesseman of zijn zoon Glenn die Sara om het leven bracht? Vanmiddag ondervroeg voorzitter Thys de beschuldigden.

2 reacties

 • Mario Blomme

  6 dagen geleden
  tot wat een dominante, manipulatieve persoonlijkheid in staat is, nu nog wijl ze terecht staat. Gesteld dat zij buiten schot zou blijven, ging zij haar kleinkinderen eeuwig voorliegen ?
 • Bernard Vermoere

  1 week geleden
  Ik voelde mij de moeder van die kinderen? En daarom moet de echte moeder dood? Ik ken andere hoor! Ik denk dat je een sluwe advocaat hebt.
 1. Risico’s PFOS-vervuiling al in 2017 bekend, maar niemand vertelde dat aan de inwoners van Zwijndrecht: “Burger heeft recht op correctie info”

  Risico’s PFOS-vervuiling al in 2017 bekend, maar niemand vertelde dat aan de inwoners van Zwijn­drecht: “Burger heeft recht op correctie info”

  Al in 2017 was duidelijk dat er PFOS-­gezondheidsrisico's waren in Zwijn­drecht, maar de geplande communicatie aan de inwoners bleef uit. Dat melden verschillende kranten vandaag. Na de doorstart van het Oosterweelproject deed bouwheer BAM/Lantis eigen bodemonderzoek, waaruit in 2017 de zware verontreiniging duidelijk werd. Bijna de volledige toenmalige Vlaamse regering werd van de resultaten op de hoogte gebracht.