AFP - DPA - EPA - SONOS
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP - DPA - EPA - SONOS

Apple maakt je iPhone trager. Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop?

Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Sonos wil je oude speaker onklaar maken, Amazon verwijdert een gekocht e-boek en Apple maakt je smartphone trager. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop?

23 reacties

 • Cris Verwilligen

  4 dagen geleden
  Dat is nu juist de reden waarom ik niet graag moderne slimme apparaten heb. Op de duur beslissen die voor jou. Heb al genoeg farces meegemaakt met ecu, dus als het aan mij ligt terug een wagen zonder die computers. OK, moet dan meer en beter uitkijken, en terug krachttraining. Ik vertrouw die dingen niet, wat ik meemaakte was minimaal maar ik wil niet dat de wagen of apparatuur in mijn plaats beslist. En duurzaam, verplichte garantie optrekken tot 10 jaar. Dat zal helpen.
 • Miguel Duro Gonzalez

  6 dagen geleden
  Ik heb een Mercedes E , gekocht in 2012. Geweldige wagen. Ik rijd niet meer veel dus ik zou er nog jaren van kunnen genieten. Hij is niet verbonden met het internet, maar toch wordt hij eind 2024 vanop afstand onklaar gemaakt, door de overheid.
 • Bart Timperman

  1 week geleden
  Ik werk nog altijd met een smartphone van Test aankoop van 6 jaar geleden van 2€. Ik kan er nog alles mee doen wat ik met een smartphone wil doen. Werkt perfect met WhatsApp, goede verbinding, duidelijke foto's en video's en het kleine geheugen van 4 GB kun je met een SD kaartje uitbreiden naar 128 GB, meer dan voldoende. Alleen voor mijn gsm gebruik ik een oude Samsung klappertje gsm van 10 jaar oud, werkt ook nog perfect
 • pietje aalbers

  1 week geleden
  Daarom voor mij alleen maar auto's zonder internetconnectie en zonder manager onder de motorkap. Dan maar liever een goede tweedehands, zijn er nog meer als voldoende van.
 • Peter Verbeeck

  2 weken geleden
  Alles draait om geld. Mensen zouden zulke toestellen beter de rug toe keren.
 1. Wat betekent het verbod van OnlyFans op expliciete seksuele beelden voor de modellen? We vragen het aan het Vlaamse model Nanoe Vaesen in HLN LIVE
  Play
  20

  Wat betekent verbod van OnlyFans op expliciete seksuele beelden voor de modellen? We vragen het aan het Vlaamse model Nanoe in HLN LIVE

  OnlyFans, dat vooral bekend staat als erotisch platform, gaat vanaf 1 oktober geen “expliciete” seksuele video’s en foto’s meer toestaan. Het is dan nog wel mogelijk voor gebruikers om naaktfoto’s en -video’s te plaatsen, mits ze aan de regels van OnlyFans voldoen. De BBC reageert alvast niet verbaasd op de beslissing van OnlyFans. Uit onderzoek van de Britse openbare omroep bleek dat veel illegale content is terug te vinden op het platform. Dat zou er bovendien losjes mee omspringen wanneer populaire gebruikers de richtlijnen schenden. Het Vlaamse OnlyFans-model Nanoe Vaesen vertelt bij HLN LIVE wat het verbod voor haar betekent.