Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © iStock

Alles over de EuroMillions-jackpot van 210 miljoen: zo maak je meer kans om alléén de jackpot te winnen

Ook zin om ‘schandalig rijk’ te worden? Vandaag valt er met EuroMillions een ongeziene recordjackpot van liefst 210 miljoen euro te winnen. Maar vooraleer u begint te dromen: hoe groot is de winstkans? Kan je die vergroten? En speelt u best via een groepspot of individueel? De Nationale Loterij geeft alvast een tip om de kans te vergroten om alléén met de jackpot aan de haal te gaan. Alle EuroMillions-vragen beantwoord.

67 reacties

 • Paul Boeie

  4 dagen geleden
  Als je niet speelt kan je niet winnen maar voor euromillions bedank ik . De Lotto is goed genoeg en ik heb nog geen verlies gemaakt de laatste tien jaar .
 • Dirk De Buyst

  4 dagen geleden
  Mensen die het meespelen met Lotto weggesmeten geld vinden, wat voor comment geven die als ze hun verzekeringen van woning en auto moeten betalen? En belastingen? Dat is pas weggesmeten geld. En dan nog wettelijk verplicht!
 • Gilbert D'Haenens

  4 dagen geleden
  Niemand verplicht u te spelen, dus geef dan geen kritiek en over goede doeleinden gehoord, indien die mensen de grote pot winnen dan zullen ze geen kritiek geve5
 • Guy Stanbel

  4 dagen geleden
  Meer kans met cryptocurrencies rijk te worden dan met de lotto!
 • Dirk Dieleman

  4 dagen geleden
  Tip: kijk eens naar de grote winnaars in het verleden. De meesten hebben nu een OCMW uitkering of hebben hun oude job weer opgenomen. geliefden, vrienden en zelfs familieleden staan lijnrecht tegenover elkaar, rechtszaken enz... Geld maakt Niet Gelukkig, enkel gemakkelijker..!
 1. Inwoners dromen over jackpot van 200.000.000 euro van Euromillions: “Ik zou het geld gebruiken om mijn familie te ondersteunen... en na de coronacrisis samen op reis”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Inwoners dromen over jackpot van 200.000.000 euro van Euromilli­ons: “Ik zou het geld gebruiken om mijn familie te ondersteu­nen... en na de coronacri­sis samen op reis”

  200.000.000 euro, dat enorme bedrag valt nu vrijdag te winnen met EuroMillions. Nooit eerder was de jackpot van de Europese nationale loterij zó rijkelijk gevuld. Net voor die gelegenheid gingen wij op stap in Dilbeek. We bevroegen enkele klanten in de krantenwinkels wat ze met al dat prijzengeld zouden doen. De antwoorden verbaasden ons!
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"