Hooverphonic aan het werk tijdens de finale
Volledig scherm
Hooverphonic aan het werk tijdens de finale © EPA

Zo scoorde Hooverphonic op de halve finale van het Songfestival

SongfestivalHun resultaat in de finale van het Songfestival kennen we al - 19de op 26 deelnemers. Nu is ook bekendgemaakt hoe Hooverphonic scoorde op de eerste halve finale dinsdag. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”
  Muziek

  James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”

  De Britse muzikant James Blunt (47) maakt al 17 jaar muziek. Daardoor is er genoeg materiaal om een ‘greatest hits’-album uit te brengen. Dat album, ‘The Stars Beneath My Feet (2004-2021)’, verscheen alleen wel éxact in dezelfde week dat Adele (33) haar nieuwe plaat ‘30' uitbracht. Blunt laat het niet aan zijn hart komen en toont zich van zijn meest competitieve kant in een interview met RTL Boulevard.