Hooverphonic liet geen sterke indruk na tijdens de finale van het Songfestival.
Volledig scherm
PREMIUM
Hooverphonic liet geen sterke indruk na tijdens de finale van het Songfestival. © ANP

Waarom kon ons land opnieuw niet scoren op het Songfestival? “Zolang we op veilig spelen, zullen we nooit potten breken”

SongfestivalMet amper drie punten van het publiek en een negentiende plaats tout court werd de finale van het Songfestival gisteren een koude douche voor Hooverphonic. Het is daarmee de zoveelste Vlaamse inzending die geen overtuigende indruk kan maken tijdens de liedjeswedstrijd. Zaten Alex, Geike en Raymond echt op  ‘the wrong place’ of is er een andere verklaring? Enkele experten geven tekst en uitleg. “Het is niet omdat iets past bij de luistersessies van Radio 1, dat het ook overeind blijft op het Songfestival.”

102 reacties

 • Deville Cleyman

  6 maanden geleden
  Waarom sturen ze natalia niet zij zing goed en kan wel winnen
 • Karl Huysmans

  6 maanden geleden
  Omdat Belgen altijd denken dat ze in alles de beste zijn,om daarna diep te vallen. Zal op het EK voetbal niet anders zijn.
 • marc van de poel

  6 maanden geleden
  Ik vond de 19 de plaats nog een succes.
 • Olivier Vandermosten

  6 maanden geleden
  Mms volgend jaar Koen crucke sturen samen met Regi.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  6 maanden geleden
  Belgie is veel te saai met liedjes, die denken het klinkt goed maar dat is het niet, ik had het liedje maar 1 keer gehoord en dacht dit wordt niets, het verwondert mij dat ze oo de 19 plaats zaten, voor mij was het een flop. Volgende keer iets meer gedurfder en gewaagder dan gaan ze zeker winnen maar dan is de vraag waar en hoe gaan ze dit geven want er is geen zaal groot genoeg
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.