Duncan Laurence
Volledig scherm
Duncan Laurence © EPA

Rotterdam steunt met corona besmette Duncan Laurence

SongfestivalEen eerbetoon aan de met corona besmette Duncan Laurence was vrijdagavond te zien op de Zalmhaventoren in Rotterdam. Op de hoge toren, in de buurt van de Erasmusbrug, is de tekst "We love Duncan" te lezen.

 1. Bloednerveuze Adele moet optreden herstarten: “Ik doe het in mijn broek van de zenuwen”
  Muziek

  Bloedner­veu­ze Adele moet optreden herstarten: “Ik doe het in mijn broek van de zenuwen”

  Vorige week bracht Adele (33) haar vierde studioalbum ‘30' uit, en naar aanleiding daarvan werd eerder deze maand een special opgenomen in het Palladium in Londen. Daar bracht de zangeres enkele van haar nieuwe nummers. Maar toen ze aan haar hit ‘Easy On Me’ begon, vroeg Adele zelf om even opnieuw te kunnen beginnen. Ze voelde zich naar eigen zeggen “emotioneel” om weer op een podium te staan.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.