Lisa Del Bo.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Del Bo. © RV

Lisa Del Bo nam 25 jaar geleden deel aan het Songfestival: “Ik had het gevoel dat ik alle Belgen had teleurgesteld”

Muziek“Liefde is een kaartspel met jokers en pokers.” In een sneeuwwitte outfit zong Lisa Del Bo (59) exact 25 jaar geleden de pannen van het dak op het Eurovisiesongfestival in Oslo. Helaas gingen de andere landen niet overstag: de zangeres eindigde met slechts 22 punten op een gedeelde zestiende plaats, van in totaal 23 deelnemers. Het buitenlandse avontuur was voor de Limburgse een rollercoaster vol plezier, maar ook stress en zelfs een huilbui. “Enkele minuten vooraleer ik moest optreden dacht ik nog: ‘Oké, ik loop nu gewoon weg.’”

11 reacties

 • Ivan Smissen

  6 maanden geleden
  Het was toen al een sensuele vrouw en ze is met de leeftijd blijkbaar zelfs nog knapper geworden! Waarom zien en horen we niet meer van haar?
 • Dirk Michiels

  6 maanden geleden
  Het was destijds een goed lied en zeer goed gezongen, proficiat Lisa ! Tegenwoordig is het meer karnaval dan muziek.
 • Chris Buyse

  6 maanden geleden
  Die vrouw blijft altijd even mooi Forever beautiful, Lisa !
 • Sandra Douwen

  6 maanden geleden
  Het was zeker geen slecht lied, maar ik had haar liever met Vlinder zien gaan.
 • Christine Gauwloos

  6 maanden geleden
  Was nochtans beter dan Rendez vous in 83
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.