a
Volledig scherm
© a

Italië wint het Songfestival, Hooverphonic eindigt op 19e plaats met slechts 3 punten van de kijkers

SongfestivalDe kogel is door de kerk: volgend jaar mag Italië het Songfestival organiseren. Na een razend spannende puntenverdeling ging het nummer ‘Zitti e Buoni’ van Måneskin uiteindelijk met 524 punten en de overwinning aan de haal. Frankrijk haalde de tweede plaats; Zwitserland, IJsland en Oekraïne vervolledigen de top vijf. Hooverphonic eindigde op een 19e plaats met 74 punten na een tegenvallend resultaat bij de kijkers. Dé vraag van de avond blijkt echter: snoof de frontman van Italië een lijntje in beeld?

165 reacties

 • Jan Vermeij

  6 maanden geleden
  Er wordt bakken geld aan voetbal uitgegeven, wat ook op niets trekt. Prachtige show, heerlijk ontspannende tv, heb ervan genoten, en kon het winnende lied nog wel waarderen...
 • Vanessa Huysmans

  6 maanden geleden
  Teveel circus. Ik kijk nooit... alleen al sommige verschijningen... Gaat niet om zang maar show en vriendjespolitiek.
 • Marc Baeyens

  6 maanden geleden
  Mooi meegenomen voor Italië om volgende jaar het toerisme een boost te geven.
 • Burgerlijke Ongehoorzaamheid

  6 maanden geleden
  Je gras maai je beter voor het regent. Als je dat doet nadat het regent, dan zal je gras zompig worden en sneller rotten. LAng leve groen gras
 • KURT verheyen

  6 maanden geleden
  terechte afgang... het was gewoon niet goed... wie het hoogst aantal punten krijgt verdient te winnen, dus verdiende winst voor Italië, proficiat!
 1. Zijn terugkeer naar de VRT is een feit: Niels Destadsbader presenteert dit eindejaar mee de Top 2000 op Radio 2
  Muziek

  Zijn terugkeer naar de VRT is een feit: Niels Destadsba­der presen­teert dit eindejaar mee de Top 2000 op Radio 2

  December is bijna in zicht en bij Radio 2 zijn ze alvast klaar om de gezelligste periode van het jaar opnieuw op gang te trappen. Voor de gelegenheid lanceert de radiozender een gloednieuwe eindejaarslijst die ook Niels Destadsbader mee zal presenteren. Voor de zanger, die onlangs zijn overstap naar de VRT aankondigde, is het de eerste keer dat hij er opnieuw te horen zal zijn.