Geike Arnaert aan het werk op de eerste halve finale van het Songfestival
Volledig scherm
Geike Arnaert aan het werk op de eerste halve finale van het Songfestival © EPA

Hooverphonic naar finale Eurosong: “Speechless ... en dat gebeurt niet veel”

Eurovisiesongfestival’t Is gelukt: België zit nog eens in de finale. Hooverphonic bewees gisteravond dat het Songfestival wél de juiste plek is voor ‘The Wrong Place’. In de — toegegeven, bijzonder sterke — eerste halve finale maakte de fenomenale stem van frontvrouw Geike Arnaert het verschil. “In de rollercoaster van het festival zorgde zij voor rust.”

65 reacties

 • Bart Timperman

  8 maanden geleden
  Dit is welverdiend, eindelijk nog eens wat kwaliteit in de finale. Veel succes gewenst!
 • Dirk Seye

  8 maanden geleden
  Alle succes gewenst ! Ik wens het hen van harte toe! Hun act is eigenlijk te goed voor dit circus. Maar misschien eindigen ze toch heel ver en zetten ze (vooral Geike dan) een nieuwe standaard voor het Songfestival.
 • Karine Mues

  8 maanden geleden
  Hopelijk gaan ze af als een gieter. Eerst een meisje met capaciteiten aan de kant zetten en dan een ouwe getrouwe der bijhalen. Neen dank u zo hoeft het echt niet.
 • Philip Vertommen

  8 maanden geleden
  proficiat, dat is al half gewonnen!
 • JENNY SCHEERENS

  8 maanden geleden
  Proficiat aan hooverphonic! Heb gezien en het was al bij al een goede show. Wat me echt bijbleef, is wat ze tegenwoordig allemaal kunnen qua lichteffecten! Echt ongelofelijk. Kubbusen, tunnels uit licht. Petje af voor de echte sterren vande show! De mensen die de lichteffecten doen! Petje af!
 1. Nog 4 dagen tot het Songfestival. Duncan Laurence heeft vertrouwen in Hooverphonic: “Ze hebben talent, ervaring en blijven zichzelf”
  Eurovisiesongfestival
  6

  Nog 4 dagen tot het Songfesti­val. Duncan Laurence heeft vertrouwen in Hooverpho­nic: “Ze hebben talent, ervaring en blijven zichzelf”

  Of België de finale haalt durft Duncan Laurence niet te garanderen, maar van een ding is de meest recente winnaar van het Songfestival wél zeker: België heeft alles in huis om het goed te doen. “Jullie hebben talent en ervaring. En, misschien nog belangrijker: met ‘The Wrong Place’ bleef Hooverphonic trouw aan zichzelf.”
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.