EPA
Volledig scherm
© EPA

Hooverphonic als vierde aan de beurt in finale (en dat is niet waar ze op gehoopt hadden)

SongfestivalHooverphonic zal zaterdag niet veel kans krijgen om zenuwachtig te worden, want de groep mag al als vierde het podium in Rotterdam op. Al is dat ook een beetje een teleurstelling: ze hadden liever in de tweede helft van de grote finale gezeten.

12 reacties

 • Eveline Van den Hout

  8 maanden geleden
  Er zal weer gestemd wordt door "landen blokken", zoals de blok Scandinavische landen, de blok Slavische landen, de blok Baltische landen, de blok Iberische landen, enz. Dus echt "eerlijk".
 • Dirk Willems

  8 maanden geleden
  Een 4de plaats voor het optreden en Hooverphonic vind het niet oké. Awel ik denk dat bij de eindscore Hooverphonic zal staan waar ze graag hadden opgetreden. Bij de laatste 4 ipv bij de eerste 4.
 • Heidi Werbrouck

  8 maanden geleden
  Ofwel idd op het einde, ofwel toch helemaal vooraan om in het hoogd te blijven hangen. Voor wat daartussen gebeurt verslapt je aandacht, tenzij voor Malta, IJsland of Finland.
 • Philippe Legrand

  8 maanden geleden
  Ik denk dat de belastingbetaler gaat winnen als Hooverphonic niet wint.
 • Carl Peeters

  8 maanden geleden
  Ge moet niet tellen maar zingen. Tegenwoordig moeten overal cijfers bij te pas komen.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.