Alex Callier, Geike Arnaert en Raymond Geerts
Volledig scherm
Alex Callier, Geike Arnaert en Raymond Geerts © Jan De Meuleneir / Photo News

Hooverphonic reageert op Songfestival-resultaat: “Fantastisch gezongen, maar entertainmentfactor misschien niet groot genoeg”

Songfestival“We mikken op een vijfde plaats”, had Alex Callier voor aanvang van de finale van het Songfestival gezegd, maar het resultaat viel helaas tegen: een 19e plaats, op 26 deelnemers. Toch is Hooverphonic tevreden met de eigen prestatie: “Geike heeft fantastisch gezongen.”

251 reacties

 • Doris Van den Heuvel

  8 maanden geleden
  Teleurstellend resultaat voor Hooverphonic liedje. De act was af en stijlvol, het liedje misschien te weinig hip voor de het publiek. Nochtans een goede song. Italië had ik liever niet zien winnen, wel Zwitserland of Frankrijk, beiden zo goed dat ze het op hun eentje afhaspelden en geen backing vocals of show nodig hadden. Waarom is show zoveel belangrijker dan het lied, het gaat toch over Eurovision SONG CONTEST. ?
 • Patrick Devogelaere

  8 maanden geleden
  IJsland had het leukste nummer ... vrolijk en humoristisch ... dit wordt een zomerhuis ... hahaha
 • Nadine Hendrickx

  8 maanden geleden
  Ik kijk met veel plezier nog altijd naar een songfestival en vond het zeker een hoog niveau dit jaar. Helemaal niet akkoord met Italië als eerste maar zovele goede songs...Frankrijk, Litouwen Zwitserland, Ukraine Malta, Azerbeidzan en nog vele andere.Ook Duitsland raakte mij want was zo grappig en entertainend... super allemaal!
 • victor vandesande

  8 maanden geleden
  Goed resultaat : we moeten niet organiseren volgend jaar . Snel vergeten die handel.
 • Karel Van Beeck

  8 maanden geleden
  Joepie, toch bij de 20 beste!
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.