Geike Arnaert aan het werk op de eerste halve finale van het Songfestival
Volledig scherm
Geike Arnaert aan het werk op de eerste halve finale van het Songfestival © EPA

Hooverphonic naar finale Eurosong: “Speechless ... en dat gebeurt niet veel”

Eurovisiesongfestival’t Is gelukt: België zit nog eens in de finale. Hooverphonic bewees gisteravond dat het Songfestival wél de juiste plek is voor ‘The Wrong Place’. In de — toegegeven, bijzonder sterke — eerste halve finale maakte de fenomenale stem van frontvrouw Geike Arnaert het verschil. “In de rollercoaster van het festival zorgde zij voor rust.”

65 reacties

 • Bart Timperman

  7 maanden geleden
  Dit is welverdiend, eindelijk nog eens wat kwaliteit in de finale. Veel succes gewenst!
 • Dirk Seye

  7 maanden geleden
  Alle succes gewenst ! Ik wens het hen van harte toe! Hun act is eigenlijk te goed voor dit circus. Maar misschien eindigen ze toch heel ver en zetten ze (vooral Geike dan) een nieuwe standaard voor het Songfestival.
 • KARINE MUES

  7 maanden geleden
  Hopelijk gaan ze af als een gieter. Eerst een meisje met capaciteiten aan de kant zetten en dan een ouwe getrouwe der bijhalen. Neen dank u zo hoeft het echt niet.
 • Philip Vertommen

  7 maanden geleden
  proficiat, dat is al half gewonnen!
 • JENNY SCHEERENS

  7 maanden geleden
  Proficiat aan hooverphonic! Heb gezien en het was al bij al een goede show. Wat me echt bijbleef, is wat ze tegenwoordig allemaal kunnen qua lichteffecten! Echt ongelofelijk. Kubbusen, tunnels uit licht. Petje af voor de echte sterren vande show! De mensen die de lichteffecten doen! Petje af!