Hooverphonic mag naar de finale
Volledig scherm
Hooverphonic mag naar de finale © ANP

Hooverphonic gaat door naar de finale van het Songfestival: herbeleef hier de eerste halve finale

EurovisiesongfestivalHooverphonic was vanavond duidelijk niet in ‘The Wrong Place’: België mag naar de finale van het Eurovisiesongfestival 2021. Opluchting voor de Belgen, maar uiteraard niet helemaal onverdiend. Hoe de acts uit deze eerste halve finale het ervan afbrachten, lees je in deze liveblog. Vol duivels, gekke kostuums en hoge noten. 

8 reacties

 • Carmen De Gussem

  6 maanden geleden
  Het liedje van Hooverphonic en de vertolking ervan was een verademing tussen al de kitsch en bombastische zever die we moesten aanhoren.Ze hebben terecht een plaats gekregen in de finale met hun stijlvol en melodieus nummer met een bijzonder mooie tekst;proficiat aan Alex en al de leden van de groep we duimen voor zaterdag! Tussen haakjes de nieuwe cd is ook prachtig en neen ik ben geen familie maar gewoon iemand die kwaliteit kan appreciëren .
 • Ludwig Janssens

  6 maanden geleden
  Wauw , zijn door de halve finales.
 • Joseph Van Gool

  6 maanden geleden
  Als dit een eurosong festival is geef mijn portie dan maar aan de kat. Het is niet moeilijk dat er steeds meer kijkers afhaken, wat een brol.
 • Dirk Seye

  6 maanden geleden
  Knappe prestatie. Knappe Geike! Winnen zullen jullie niet maar wat een klasse en présence.
 • Toon Schouteden

  6 maanden geleden
  Wat was er eigenlijk te zien: een songfestival of een mislukte modeshow? Misschien maken de kleren de man, maar zeker niet de kwaliteit van een lied.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Nog 4 dagen tot het Songfestival. Duncan Laurence heeft vertrouwen in Hooverphonic: “Ze hebben talent, ervaring en blijven zichzelf”
  Eurovisiesongfestival
  6

  Nog 4 dagen tot het Songfesti­val. Duncan Laurence heeft vertrouwen in Hooverpho­nic: “Ze hebben talent, ervaring en blijven zichzelf”

  Of België de finale haalt durft Duncan Laurence niet te garanderen, maar van een ding is de meest recente winnaar van het Songfestival wél zeker: België heeft alles in huis om het goed te doen. “Jullie hebben talent en ervaring. En, misschien nog belangrijker: met ‘The Wrong Place’ bleef Hooverphonic trouw aan zichzelf.”