Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Herbeleef hier de tweede halve finale van het Songfestival en ontdek wie naar de finale mag

MuziekOnze Belgische inzending Hooverphonic is er al sowieso bij. Maar welke landen slagen er in de tweede halve finale van het Songfestival in om een plaatsje in de begeerde finale te veroveren? Volg het in onze liveblog. 

7 reacties

 • Tamara De Roey

  8 maanden geleden
  Finland mag winnen, keigoed nummer
 • DANNY WITTEVRONGEL

  8 maanden geleden
  Heel een duidelijk voorbeeld dat er tegenwoordig naar muziek vooral gekeken en nauwelijks nog geluisterd wordt. De enige zanger van Oostenrijk die nog zoveel mogelijk live zong werd niet eens geselecteerd. Hij had nochthans een heel goede stem en zong voortreffelijk. Daardoor werd hij niet opgemerkt door de grote massa.Waarschijnlijk omdat hij de nadruk op zijn zang had gelegd en niet op de show.
 • Jonny Van den Bruel

  8 maanden geleden
  Eén van de zwakste halve finales ooit vanavond. Georgië won met de meest foute noten. Gelukkig waren daar nog Portugal en Zwitserland, al mag Gjon gerust de Barbara Dex-prijs krijgen voor een outfit vol corona-kilo's. Toch maakt de dame in pyjama van Bulgarije ook veel kans...
 • Harry Vankrinkelen

  8 maanden geleden
  Danspasjes ? een ouwbollig liedje met een melodie uit de duizend!
 • Alain Van ranst

  8 maanden geleden
  Triestigste halve finale ooit! Belgie super goedgedaan tussen alle toppers dinsdag!
 1. Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy
  Muziek

  Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy

  Kim Kardashian (41) is niet meer weg te denken uit de publieke belangstelling sinds ze wereldwijde bekendheid verwierf met de reality tv-show ‘Keeping Up With The Kardashians’. Maar haar fans zijn nu verbaasd door een optreden van de celeb voor ze echt bekend werd. In 2007 speelde de toen 26-jarige Kardashian namelijk mee in de videoclip ‘Thnks fr th Mmrs’ van Fall Out Boy, tot grote verbazing van haar fans.