Eurosongkenner André Vermeulen in gesprek met Daimy Van den Eede
Volledig scherm
Eurosongkenner André Vermeulen in gesprek met Daimy Van den Eede © HLN LIVE

Eurosongkenner André Vermeulen over de finaleplaats van Hooverphonic: “Heb er altijd al in geloofd”

SongfestivalVoor Hooverphonic was het bang afwachten, maar Eurosongkenner André Vermeulen was wel zeker van zijn stuk. De finaleplaats van onze Belgische inzending komt voor hem dan ook niet als een verrassing.

8 reacties

 • Steven van Nieuwenborgh

  6 maanden geleden
  Ik blijf geloven dat ze een prachtige song hadden eerst was ik er geen fan van maar als je twintig jaar geleden ziet niemand dat zo zuiver zingt ik blijf geloven België heeft top zangers en zangeressen en dit jaar was top pffff je kan altijd kritiek geven tja wat is de winnaar nu amai is dat top ????
 • Alain Van ranst

  6 maanden geleden
  Wat een ommekeer van onze vrienden hier. Ik heb er altijd in geloofd. Nu ze naar de finale gaan kan niemand ze nog afbreken. Niemand ging kijken ,ik alleen als ik hier de commentaren las deze week. Leg dus jullie trots neer en duw je land naar de TOP
 • Yves Steenssens

  6 maanden geleden
  Prachtig nummer tussen alle kitsch .
 • Jan peeters

  6 maanden geleden
  Prachtige song tussen al die andere rommel!
 • Michel Wanquet

  6 maanden geleden
  En na de finale zegt Patrick Vriends : ik heb er altijd in geloofd
 1. Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtingen en brengt meer dan 3 miljoen euro op
  Play
  54

  Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtin­gen en brengt meer dan 3 miljoen euro op

  Ze hadden gehoopt op 2,2 miljoen euro, maar Vlaanderen zamelde maar liefst 3.061.571 euro in voor de zesde editie van Rode Neuzen Dag. Ambassadeur Birgit Van Mol (53) en vliegende reporters Vincent Fierens (29) en Julie Van den Steen (29) maakten het eindbedrag bekend in een muzikale slotshow op VTM. Dat wil zeggen dat élke Vlaamse school een Sidekick Sam zal kunnen opleiden: iemand bij wie leerlingen hun hart durven te luchten, zodat ze leren sterker in hun schoenen te staan.