Het Italiaanse Måneskin maakt volgens bookmakers veel kans om het Songfestival te winnen
Volledig scherm
Het Italiaanse Måneskin maakt volgens bookmakers veel kans om het Songfestival te winnen © EPA

Dit zijn de vijf superfavorieten van het Songfestival

SongfestivalVolgens de bookmakers ligt Italië momenteel in poleposition om het Songfestival te winnen. De rockers van Måneskin en hun ‘Zitti e buoni’ - wat ‘rustig en goed’ betekent - krijgen een winstkans van 24 procent toebedeeld. 

4 reacties

 • jos meurrens

  8 maanden geleden
  Spijtig dat er in de IT rockband niemand "ZINGT ". Dan België: Dat het een scheet in een fles was heb ik sinds dag 1 gezegd. Een déjà vû copy van een soort bond ding.Gelukkig hebben we de walen nog om de Belgische eer nu en dan eens wat te redden.
 • Henriëtte Van den Bergh

  8 maanden geleden
  Wat een afgang met dit Italiaans lawaai op het Songfestival....en dan te bedenken dat dit een land is met zoveel goede artiesten en mooie liedjes. Waar gaat DIT songfestival naartoe .Er waren zo'n goede liedjes o.a. Zwitserland...Frankrijk... Portugal die het meer verdiende,dan dit CRAZY gedoe
 • MARCEL VAN DEN EYNDE

  8 maanden geleden
  Hopelijk winnen we dit niet of we kunnen voor die kosten ook nog eens opdraaien
 • Patrick Peeters

  8 maanden geleden
  Eén potje politiek!
 1. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.