Songfestival 2021
Volledig scherm
Songfestival 2021 © Jan De Meuleneir / Photo News

De favorieten van onze vrouw op het Songfestival: deze acts moet je gezien hebben

SongfestivalJuicht ende jubelt! Vanavond is het eindelijk zover en weten we wie het 65ste Songfestival wint. Omdat er helaas ook veel bagger op het podium staat, selecteerden wij - volgens ondergetekende dan toch - de acts die u wél moet zien.

  1. ‘Winterrevue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”
    Play

    ‘Winterre­vue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”

    In Antwerpen ging vrijdagavond de ‘Winterrevue: made in Belgium’ in première. De show werd geregisseerd door Stany Crets en gaat over het talent waar we in België over beschikken. Normaal zou de show zondag in première gaan, maar door corona werd die verschoven naar vrijdag. Dit weekend is het de eerste keer en meteen ook de laatste keer dat de ‘Winterrevue’ speelt, want vanaf maandag mogen nog maar 200 toeschouwers binnen worden toegelaten. “Voor 200 man spelen is niet rendabel. Er werken dan evenveel mensen op en achter de schermen als dat er publiek in de zaal zit”, zegt Crets.