De outfit van de Nederlandse kandidaat Jeangu Macrooy valt bij stylist Jody Van Geert niet in de smaak.
Volledig scherm
De outfit van de Nederlandse kandidaat Jeangu Macrooy valt bij stylist Jody Van Geert niet in de smaak. © AFP

“De Barbara Dex Award is voor Nederland”

SongfestivalGeen Songfestival zonder enkele vestimentaire miskleunen. In 1997 riep een fansite de Barbara Dex Award in het leven, nadat de Belgische inzending in een vreselijke soepjurk was verschenen. Als stylist Jody Van Geert - die in 2016 verantwoordelijk was voor de Songfestivalstyling van Laura Tesoro - mag beslissen over de prijs, gaat die  dit jaar naar de outfit van Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending. 

1 reactie

 • Jonny Van den Bruel

  8 maanden geleden
  't Ziet er nochtans honderd keer beter uit dan de patattenzak en vormloze blingbling van Zwitserland. Gelukkig heeft Zwitserland een goed lied, bijna zo goed als dat van Jeangu vorig jaar!
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.