Camera’s draaiden pas op het laatste moment richting Hooverphonic: “We dachten dat ze onze teleurstelling wilden filmen”

SongfestivalHet was spannend voor Hooverphonic in de eerste halve finale voor het Songfestival. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert kregen pas op het laatste moment het verlossende nieuws te horen. Hun naam werd pas als voorlaatste genoemd en ook de camera’s draaiden pas op het allerlaatste moment hun richting uit. “Om onze teleurstelling te filmen”, dacht Geike aanvankelijk.

53 reacties

 • Nancy Wijnants

  6 maanden geleden
  Geef mij maar een song en een goede stem. (Zie ook het succes van Duncan). Ik hoef geen disco en kitcherig gedoe. Enough is enough' ..Eurosong is aan wat anders aan toe. 'Authentiek zijn en met gevoel.'
 • Henri Dederen

  6 maanden geleden
  Het enige nummer dat muzikaal blijft hangen in je hoofd was inderdaad dat van Hooverphonic. Proficiat voor België. De meeste liederen bezorgen je hoofdpijn en de show is vermoeiend. Politieke correctheid van sommige landen doen ook soms de wenkbrauwen fronsen. Ook Oekraïne viel aangenaam op met een folkloristische ode aan de lente. Opvallend was wel in de tekst de refreinregel ‘ik zaai, ik zaai cannabis...’ Misschien een bewust manoeuvre om in de gunst van Europa te vallen…
 • Bart Wellens

  6 maanden geleden
  Proficiat! We mogen hier fier op zijn! Al diegene die het een circus noemen...songfestival is meegeëvolueerd met z'n tijd en JA, daar horen ook acts en show bij. Al hoor je mij niet zeggen dat ze allemaal top zijn, absoluut niet. Je kan er pas mee over praten als je dit gebeuren een keer LIVE meemaakt, sfeer en positieve vibe alom. En dat is ook belangrijk , toch?
 • Thierry Letar

  6 maanden geleden
  Super gedaan. Nu tenminste de top 8 halen
 • DIRK VAN DESSEL

  6 maanden geleden
  Geike is de ziel van Hooverphonic !
 1. Familie Meiland onder vuur na islamofobe uitspraken: Hallmark zet samenwerking stop
  Showbizz
  27

  Familie Meiland onder vuur na islamofobe uitspraken: Hallmark zet samenwer­king stop

  Erica Meiland (57) kwam eind vorige maand onder vuur te liggen na een aantal anti-islamitische uitspraken. De echtgenote van Martien zei onder meer dat een hoofddoek voor haar een vorm van onderdrukking is. “Pinguïns zijn dat. Ik kan niet tegen een hoofddoek”, klonk het toen. Ondertussen blijkt dat Erica’s uitspraken wel niet zonder gevolgen zijn. In een reactie aan Shownieuws laat ze weten dat ze hun samenwerking met Hallmark kwijt zijn.