Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dju toch! Remco Evenepoel verliest tweestrijd van koele kikker Colbrelli en moet tevreden zijn met zilver op EK wielrennen

EK wielrennenSonny Colbrelli is de nieuwe Europese kampioen wielrennen. De Italiaan was de enige die in en rond Trento niet werd doodgeknepen door een sterke Remco Evenepoel, in een sprintje met twee maakte Colbrelli het al bij al makkelijk af. De Fransman Benoit Cosnefroy werd na een zware wedstrijd derde.

127 reacties

 • elke vliegen

  3 maanden geleden
  inderdaad frank maar geen nood we spreken later over 5 jaar wel eens met al degene die REV nu afschieten. We zullen dan eens vergelijken met t lijstje van van aert,.
 • frank Van den Abbeele

  3 maanden geleden
  Inderdaad Wim. Blij dat er af en toe toch een correcte analyse verschijnt. Als je RE heet is blijkbaar niets meer goed genoeg. Zelfs geen 2 medailles op een EK en dat op 21 jarige leeftijd.
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Campanaerts zou een verdiende winnaar geweest zijn, Remco deed dom de laatste km, hopelijk beseft hij dit, en leert hij eruit voor de volgende keer.
 • eddy van de kerkhove

  3 maanden geleden
  Bangelijke Belgische ploeg met één uitzondering.Gilbert thuis laten van het WK is duidelijk ne goeie zet van de bondscoach!
 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  In België zijn er al jaren velen die Zoetemelk evenaren. Dat is koers blijkbaar, in het veldrijden moet ieder voor zichzelf werken zoals o.a. MVDP.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.