Kristof Terreur over het Franse team.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof Terreur over het Franse team. © EPA/HLN

Onze man ziet hoe Frankrijk nog steeds Frankrijk is: “De elektriciteit bij Les Bleus maakt het spannend. Voor wanneer zou de kortsluiting zijn?”

EK voetbalVoor het spektakel zijn ze niet gekomen. Wel voor een dubbel. Op het EK zet Frankrijk hetzelfde gezicht op als dat in Rusland, waar ze uiteindelijk met de wereldbeker zwaaiden. De zakelijke Bleus triomfeerden met het kleinste verschil tegen Duitsland. “En Pogba blijft een mysterie”, vindt onze man in het spoor van de EK-sterren Kristof Terreur. 

10 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Net als op het WK gen haar beter ! Defensief spelen met zulke spelers en op de counter en dan busje parkeren !!! Hoe kunt ge dot goed vinden 🙄...? Hopelijk liggen ze in de volgende ronde eruit !
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Ik vond Italië samen met België het sterkste presteren tot nu toe. Italië bleef doorgaan terwijl België na 1 helft de match al binnen had en rustig kon uitspelen
 • Kurt Neyens

  2 maanden geleden
  Frankrijk: super spelers vormen samen een lelijke ploeg. Weinig tegen te beginnen vrees ik. Ik hoop dat ze in de knock-outs vlug op achterstand komen. Anders gaan we niet veel voetbal zien vrees ik. Tijdrekken vanaf minuut 15! Komaan zeg. Da's toch nie meer normaal?
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Nu alle landen gespeeld hebben heeft Italië het meeste indruk op mij gemaakt. Jonge, on-Italiaans offensief ingestelde ploeg met een ijzersterke verdediging.
 • Jean Desmet

  2 maanden geleden
  Goede verdediging maar neem Mbappe weg en alle dreiging vooraan is miniem. Frankrijk is mss op de laatste tornooien met de prijzen gaan lopen mr qua amusement en het voetbal van de zuiderse landen technisch kunnen spelen doen ze niet mee. Enkel goals tellen in voetbal,tactiek en anti voetbal behoren tot het huidige spel. Vond wel dat het penalty was maar verdiend gewonnen, nee. Le Francais zullen weer hoog van de toren blazen en moeten ons belgen gn dikke nekken aan meten, hun ego’s zijn triple