Kylian Mbappé.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé. © Photo News

Marc Degryse krijgt het koud noch warm van de Fransen: “Mag het wat meer zijn?”

EK voetbalOnze huisanalist Marc Degryse keek gisteren aandachtig naar de matchen in groep F. Degryse heeft lof voor Cristiano Ronaldo, maar is ontgoocheld over Frankrijk. “Aan entertainen dachten ze niet...”

13 reacties

 • Bjorn Lodewijckx

  2 maanden geleden
  Één gelijkspel had eerlijker geweest. Gewonnen door own goal. En analisten ze lieten de bal aan Duitsland denk het niet. En moest Duitsland killer spits hebben had het anders gelopen
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Technisch Frans meesterschap op alle fronten . Slingerende 2 pk's dollen met logge Mercedessen .
 • willy Adriaenssens

  2 maanden geleden
  Ja de franse spelen zoals het vorige WK , verdedigen en verdedigen en dan hopen op een uitbraak van hun sneltrein ,daar zullen alle ploegen op hun hoede moeten voor zijn de tegenstrever de macht laten maken en dan Mp lanceren .
 • Geert De Decker

  2 maanden geleden
  Zo zijn ze wereldkampioen geworden. En dat is het enige dat telt! Niks weggeven en dodelijk efficiënt zijn. Het is aan de Belgen om hetzelfde te kunnen wanneer nodig.
 • Yoran Aerts

  2 maanden geleden
  Ik heb veel respect voor Marc Degryse, maar deze keer kan ik niet akkoord gaan. Allereerst vond ik het spel van de Belgen vele malen slechter en saaier om naar te kijken. Vooral de tweede helft was tegen RUS om te wenen. Zo kan je niet spelen tegen een Duitsland of Portugal want dan lig je eruit. Ten tweede waren er veel meer hoogstandjes te zien tijdens de wedstrijd van Frankrijk dan van België. Pogba speelde prachtig, Kanté was impassable. Buiten Lloris met zijn tijdrekken was FR zeer sterk!
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.
 2. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.