Mei 2019: Alderweireld, Vertonghen en Eriksen terug in Amsterdam om er de halve finale van de Champions League te spelen. Tottenham zou het na een onwaarschijnlijke comeback (2-3) nog halen.
Volledig scherm
Mei 2019: Alderweireld, Vertonghen en Eriksen terug in Amsterdam om er de halve finale van de Champions League te spelen. Tottenham zou het na een onwaarschijnlijke comeback (2-3) nog halen. © Getty Images

Hartjes voor hun gouden ploegmaat: Lukaku, Chadli, Vertonghen en Alderweireld delen/deelden allen kleedkamer met Eriksen

Rode DuivelsZijn oud-ploegmaats stuurden hem hartjes. Net als Romelu Lukaku leefden Jan Vertonghen en Toby Alderweireld mee met Christian Eriksen. Bijna tien seizoenen lang hun kleedkamer- en tafelgenoot, eerst bij Ajax, daarna bij Tottenham.

2 reacties

 • jose de busser

  4 maanden geleden
  Hopelijk komt alles goed
 • leo Mariën

  4 maanden geleden
  Hoop op een goede afloop en spoedig herstel!!
 1. Zin om samen met Jan Mulder en Marc Degryse de Nations League-krakers van volgende week te volgen in onze tv-studio? Schrijf je hier in!
  Rode Duivels

  Zin om samen met Jan Mulder en Marc Degryse de Nations Lea­gue-kra­kers van volgende week te volgen in onze tv-stu­dio? Schrijf je hier in!

  Volgende week gaan de Rode Duivels op zoek naar glorie in de ‘Final Four’ van de Nations League. De halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk (7 oktober) zal te bekijken zijn op VTM, de andere halve finale tussen Italië en Spanje de dag ervoor op VTM2. Voor beide matchen ontvangt presentator Maarten Breckx analisten Marc Degryse en Jan Mulder in onze ‘Deviltime’-studio.