Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
0
 • Mats Hummels 20'

Wedstrijd bol van de incidenten: wereldkampioen Frankrijk trekt na felbevochten duel aan langste eind tegen Duitsland

EK voetbalEén keer gescoord, geen tegendoelpunt geslikt. Meer hoefde het niet te zijn voor Frankrijk. De wereldkampioen won met 1-0 van Duitsland na een felbevochten duel, waarin enkele incidenten en afgekeurde goals centraal stonden. Een vroege owngoal van ouderdomsdeken Mats Hummels deed de Mannschaft de das om.

17 reacties

 • Philippe Schotte

  3 maanden geleden
  Wie de Fransen kan kloppen heeft een grote kans om de beker te winnen . Ze kunnen makkelijk perfekt twee systemen aan zowel hoog druk zetten of op de counter dat is weinig ploegen gegeven !
 • wim Lapeere

  3 maanden geleden
  Met dit soort voetbal wint Frankrijk het EK. Zo zijn ze ook wereldkampioen geworden. De tegenstander het balbezit laten , stug verdedigen en speculeren op de counter.
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Duitsland heeft het probleem dat de chemie van Joachim Löw reeds jaren geleden uitdoofde. Ze gaven mij na de voorsprong van de Fransen een onmachtige indruk. Veel goede wil, weinig goede ideeën. Onvoorstelbaar voor zo'n groot land met zoveel traditie, grote visvijver en opties voor andere coaches dat ze ondanks zoveel teleurstellende resultaten niets anders proberen. Ik durf er gif op innemen dat indien pakweg Thomas Tuchel dit elftal coached hij daar véél en véél meer mee doet.
 • Ronny Rombo

  3 maanden geleden
  Frankrijk scoort de eerste goal via een owngoal en gooit er dan de blok op. Anti voetbal, enkel nog verdedigen, tijd rekken en hopen op de counter. Waarom klinkt dit bekend in de oren? Zonde van zoveel talent in een ploeg.
 • niki peeters

  3 maanden geleden
  Meest onverdiende gewonnen match voor frankrijk ooit. Ze zouden moeten beschaamd zijn voor deze zege.