EPA
Volledig scherm
© EPA

Vertonghen geeft fout grif toe: “Had bal moeten wegtrappen. Weer een gemiste kans, dit EK”

Rode DuivelsDoffe teleurstelling bij Jan Vertonghen. Weg gouden droom. Gebotst op een sterker Italië, maar de exit wel zelf in de hand gewerkt. De verdediger ging in de fout bij de opener en had achteraf geen moeite om dat toe te geven. “Dit doet extra veel pijn.”

12 reacties

 • Frank Van den Eynde

  5 maanden geleden
  Andorra zingt ook hun volkslied en spelen ook voor hun land en zullen in 100000 jaar geen ekivita winnen.. Natie gevoel is iets voor historici en de tijd van koningen en graven. Ik kijk liever naar de toekomst One world, en voetbal is daar mooi vertier voor. Onze ploeg toont mooi spel ondanks taalverschillen. Een vb voor de wereld lets keep that
 • Ronny Van Reet

  7 maanden geleden
  Heeft Carasco je nu uitgemaakt, zoals jij hem uit de ploeg hebt gescholden ? Triestige mentaliteit heb je.
 • Freddy Van Groens

  7 maanden geleden
  De Italianen zijn een stuk beter, niet meer niet minder.
 • johannes van Wetten

  7 maanden geleden
  De leeftijd van sommige spelers, en hun snelheid en wendbaarheid gaan zeker een rol spelen, en dan met name in de verdediging is dan ook kwetsbaar aan het worden, en hopelijk is er een goede verjonging op die plaatsen, anders gaan de problemen komen zoals in bijv. Nederland met de oudere en betere generaties, die bijna totaal is vervangen op alle plaatsen, maar ook de mentale factoren spelen een belangrijke rol, en vooral eensgezindheid en teamgeest.
 • Willy De Backer

  7 maanden geleden
  Volledige ploeg en trainer vervangen,de enige oplossing!
 1. Stage in Qatar is niet de enige mogelijkheid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties
  Play
  Rode Duivels

  Stage in Qatar is niet de enige mogelijk­heid: Rode Duivels hebben nog twee andere opties

  De mogelijkheid bestaat dat de Rode Duivels in maart hun tenten opslaan in Qatar, maar Roberto Martínez heeft nog twee andere opties. “Een oefenkamp in Qatar zou ons in staat stellen om een idee te krijgen van wat ons op het WK te wachten staat”, aldus de Spanjaard. “Optie twee is dat we twee wedstrijden in België spelen. Een derde mogelijkheid is dat we één wedstrijd in België spelen en één buitenshuis. Op dit moment zijn we bezig met de invulling van de wedstrijden. De mogelijkheden die zich op dat vlak aandienen, zullen belangrijk zijn om te beslissen wat we gaan doen. Die wedstrijden moeten precies zijn wat we willen voor de spelers met minder dan 50 caps die we in maart willen selecteren.”