Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Timothy Castagne, die zes uur lang geopereerd werd, ontsnapte na botsing op EK aan einde carrière

Rode DuivelsDe breuk aan de arcadeboog - de rand van het bot boven het oog - bij Timothy Castagne was gecompliceerder dan aanvankelijk gedacht. Dat bracht een extra scan in het ziekenhuis van Antwerpen dinsdag voor de operatie aan het licht. Een operatie die tussen de 2 en de 4 uur zou duren, duurde uiteindelijk 6 uur. Én had de blessure drie centimeter hoger geweest, zat zijn carrière erop.

23 reacties

 • Guy Moreels

  1 maand geleden
  Spoedig herstel. Hopelijk kan hij snel zijn plaats terug innemen. Het woord “opzettelijk” neem ik niet in de mond. Het was gewoon een spijtige botsing van de hoofden. Gelukkig betekent het geen einde voor zijn carrière !
 • Annette Van Meervelde

  1 maand geleden
  De sommen die er mee gemoeid zijn, zijn veel en veel te hoog. Ze maken mekaar letterlijk af.Straks is ijshockey nog een zachte sport tegenover voetbal
 • Eric Verbruggen

  1 maand geleden
  Goed herstel Timothy! Hopelijk snel terug op de voetbalvelden.
 • dominque pattyn

  1 maand geleden
  Die speler van Rusland heeft zich niets te verwijten. Het was gewoon een puur ongeluk met hoofd tegen hoofd. Dat is het risico bij voetbal. Geen enkele werd gefloten.
 • Kris Vos

  1 maand geleden
  Speler onmiddellijk schorsen die dit gedaan heeft was wel degelijk expres
 1. Done deal? Toby Alderweireld poseert met sjaal van Al Duhail
  Premier League
  23

  Done deal? Toby Alderwei­reld poseert met sjaal van Al Duhail

  Heeft Toby Alderweireld zijn laatste wedstrijd voor Tottenham gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De Spurs hebben een bod van 13 miljoen euro aanvaard van Al Duhail voor de 32-jarige Rode Duivel, die deze namiddag in Doha aankwam om een akkoord te vinden met zijn nieuwe potentiële werkgever. Op Twitter circuleert alvast een foto van Alderweireld met een sjaal van Al Duhail. Een deal zit in de pijplijn.
 2. De ene op zoek naar stabiliteit, de andere naar efficiëntie: de hamvragen en smaakmakers bij Cercle Brugge en KV Mechelen
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  1

  De ene op zoek naar stabili­teit, de andere naar efficiën­tie: de hamvragen en smaakma­kers bij Cercle Brugge en KV Mechelen

  Hoe gaan Cercle Brugge en KV Mechelen het nieuwe seizoen in? De eerste ploeg start doorgaans behoorlijk aan het seizoen om dan zwaar terug te vallen, de tweede ploeg is al jaar en dag een goeie en betrouwbare middenmoter in de competitie. Bij Malinwa veranderde er in het tussenseizoen behoorlijk weinig, bij Cercle vertrokken dan weer flink wat namen. Wat is er nodig om te scoren? De hamvragen en smaakmakers van Cercle en KV Mechelen.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.