Photo News
Volledig scherm
© Photo News

POLL. Onze lezers willen Rode Duivels op volle sterkte zien tegen Finland én Doku moet eindelijk zijn kans krijgen

Rode DuivelsDe Rode Duivels moeten op volle sterkte aantreden tegen Finland, dat vinden 5.478 lezers van onze website na het invullen van een poll op HLN.be. En de bondscoach moet eindelijk een kans geven aan Jérémy Doku. 

16 reacties

 • pierre de smet

  1 maand geleden
  Eén drippelaar is al meer dan genoeg . Doku kan een grote worden maar zou beter eerst nog wat groeien .
 • TIM RHEINHARD

  1 maand geleden
  Op volle sterkte ... mét Doku ... ergens klopt er iets niet
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Doku moet een kans krijgen maar het zelfde kan men zeker van Trossard zeggen en trouwens hij heeft meer bewezen dan Doku en speelt op een hoger niveau.
 • Ronny Beelaert

  1 maand geleden
  zien,liever niet,laat ze evenveel als een gewone werkmens belasting en SZ bijdrage betalen en dit volgens hun inkomen dat zou dan eerlijk tegenover andere mensen zijn,maar nee,nog een porschke of ferarri extra kopen met het overtollige geld
 • eddy scheers

  1 maand geleden
  hoog tijd om Mertens voor bewezen diensten te bedanken , zo kan het echt niet verder
 1. Na amper 4 minuten: Chadli snelst vervangen invaller ooit bij Rode Duivels én in EK-geschiedenis
  Rode Duivels
  9

  Na amper 4 minuten: Chadli snelst vervangen invaller ooit bij Rode Duivels én in EK-geschiede­nis

  Amper vier minuten duurde de invalbeurt van Nacer Chadli tegen Italië. De flankspeler kwam na 69 minuten Thomas Meunier vervangen, maar moest zelf vier minuten later opnieuw naar de kant. Een blessure in de dij, zo gaf hij aan. Dennis Praet was zijn vervanger. Chadli was in zijn korte periode wél bijna goed voor een assist, maar Lukaku noch Hazard kon zijn voorzet afwerken. De Rode Duivel krijgt zo het record op zijn naam voor kortste invaller die opnieuw wordt gewisseld bij de Duivels. Hij neemt het record af van Christophe Lepoint. Die kwam in 2010 tegen Finland tussen de lijnen, om een kwartier later een zware knieblessure op te lopen. Het is tevens de snelst vervangen wisselspeler ooit in de EK-geschiedenis.