EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Onze man die de toplanden op dit EK volgt over Portugal: “Zouden Ronaldo en Lukaku ook zoveel liefde voor mekaar tonen?”

EK voetbalEen publiek dat harder juichte voor de doelpunten in München dan die vier van Portugal en Frankrijk samen. Een wedstrijd die de geschiedenis in zal gaan als de liefdesmatch tussen Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. CR7 maakt zich klaar voor een record tegen de Rode Duivels. Kristof Terreur, onze man die op dit EK de toplanden volgt, blikt terug op de vermakelijke clash in Boedapest én schat de Portugezen in.

  1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
    EK voetbal
    1

    Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

    Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.