BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Geniale De Bruyne en onverzettelijke Lukaku, maar ook een buis voor “teleurstelling van het EK tot nu toe”

Rode DuivelsEen bar slechte eerste helft tegen Denemarken, een betere tweede in de regie van een geniale Kevin De Bruyne. Hij is dan ook zonder twijfel onze ‘man van de match’ met een 9/10. Ook een paar andere Duivels onderscheiden zich, maar er zijn ook heel wat twijfelgevallen en zelfs twee gebuisden. Onder hen de verrassende “teleurstelling van dit EK tot nu toe.”

60 reacties

 • marc rooms

  4 weken geleden
  Beste ploeg van de wereld ? Tegen janneke en mieke. Bla bla bla, tot het er echt op aan komt. En dan volgt een zeer grote teleurstelling.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  De Denen verdienden niet om te verliezen integendeel zelfs ! En voor de rode duivels een serieuze les die 1e helft ! Dankzij groot moment van de Bruyne nog recht getrokken in de 2e helft !
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Waarom doet iedereen net alsof de Denen er helemaal niets van kunnen?
 • Nancy Haes

  1 maand geleden
  Misschien Trossard eens een kans geven geeft niet veel gespeeld bij de r.d. maar stelde nooit teleur. Speelt geen slecht seizoen in de P.L. Thorgan zou wel eens mogen vervangen worden. En sorry maar wat Dendocker op het veld doet,dit gaat men pet te boven.das een ramp. En Lukaku speelt een betere 2de helft,en is betrokken bij beide goals. Waarom altijd die kritiek naar die man.we mogen blij zijn zo'n spits te hebben.maar das mijn mening natuurlijk.
 • Alex Vercauteren

  1 maand geleden
  Op termijn en zeker tegen snellere ploegen is Meunier het probleem. Het uitvallen van Castagne zou ons nog zuur kunnen opbreken wegens geen alternatief.
 1. De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”
  Rode Duivels
  8

  De Bilde over de Gouden Generatie na EK-exit: “Laatste kans gemist? Dat zeiden we drie jaar geleden ook”

  Ook voor Gilles De Bilde zit het EK erop. De ex-Gouden Schoen volgde de Rode Duivels en zag gisteren in München dat Italië “gewoon beter was”. Denkt De Bilde dat dit de allerlaatste kans was voor onze Gouden Generatie? Wat missen wij in vergelijking met de andere toplanden? En waarom werd de persconferentie met Roberto Martínez vandaag afgelast? De Bilde legt het allemaal uit in bovenstaande video!