AFP
Volledig scherm
© AFP
0
EINDE
3
 • Merih Demiral 53'
 • Ciro Immobile 66'
 • Lorenzo Insigne 79'

Perfecte EK-start voor de Squadra: dominant Italië zet Turkije eenvoudig opzij

EK voetbalItalië heeft z'n visitekaartje afgegeven in de openingsmatch van het EK. De Squadra rekende in het Stadio Olimpico eenvoudig af met Turkije: 3-0. Een perfecte start voor de troepen van Mancini.

24 reacties

 • Johannes Smikkelson

  4 dagen geleden
  Turkije kan niet open tegen een echt voetballand.
 • Sven Stolk

  4 dagen geleden
  Eenvoudig avondje voor Italië. Turkije was echt zwak deze wedstrijd. Het was eerste wedstrijd . Italië kan nog tikken krijgen en Turkije kan zich nog herpakken maar ik niet geloof ze heel zwak presteerde. Italië was beter maar nog te zwak nu om EK winnaar te worden. Dan zijn voetballend nog andere landen. Frankrijk, België en Duitsland daar komt Italië niet door. Frankrijk blijft voor mij het meeste kans maken.
 • Ricci Latte

  4 dagen geleden
  Ik zit nog steeds met een prangende vraag omtrent Europa als ik de deelnemende landen bekijk... neem nu Rusland en Turkije als voorbeeld, wat hebben zij gemeen met Europa? Ze zijn niet eens lid van de EU !!!
 • Ihsan Erdogan

  4 dagen geleden
  Turkije zeker weten !!!
 • De haters! Aan

  4 dagen geleden
  Ik hoop Turkije!!!
 1. ANALYSE. Leven en sterven met Thomas Meunier of hoe het uitvallen van Castagne het beeld van de Rode Duivels in één klap veranderde
  PREMIUM
  Rode Duivels
  9

  ANALYSE. Leven en sterven met Thomas Meunier of hoe het uitvallen van Castagne het beeld van de Rode Duivels in één klap veranderde

  De Rode Duivels zijn Timothy Castagne kwijt op het EK met een dubbele oogkasbreuk. Een streep door de rekening, want bondscoach Martínez had plannen met de rechtervleugelverdediger. Wordt Thomas Meunier het geluk bij een ongeluk? Onze chef voetbal Stephan Keygnaert analyseert de situatie voor Castagnes vervanger die er bij Dortmund niet het beste seizoen heeft opzitten: “Áls hij de rust in zijn spel vindt, kan Meunier nog altijd de voetballer zijn die een weergaloos EK speelt.”
 1. Noorderburen zien knuffelfactor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwapenend”
  PREMIUM
  EK Voetbal
  1

  Noorderbu­ren zien knuffelfac­tor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwape­nend”

  Onder Frank de Boer groeide stilaan het chagrijn over Oranje, maar zo snel kan het gaan: na één wedstrijd kantelde het sentiment in Nederland. Wat meehelpt, is de knuffelfactor van het Nederlands elftal, dankzij een bonte mix van karakters en typetjes. De toekomstblik van onze Nederlandse collega’s bij het AD kleurt plots roze.