Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jan Mulder schrijft een brief aan Eden Hazard: “Neem wraak op de criticasters en sombermannen die denken dat je nooit meer de oude wordt”

Rode Duivels“Beste Eden...”. Jan Mulder schrijft elke dag een brief. Een mooie boodschap, gericht aan een Rode Duivel. Vandaag richt “ervaringsdeskundige” Mulder zijn lyrische woorden aan Eden Hazard, een aanvoerder zoals je er zelden tegenkomt en wiens penalty België naar de voetbalhemel moet brengen. “Het wordt een spannende eindstrijd, waarschijnlijk tegen aartsvijand Frankrijk. Verlenging. Strafschoppen. De laatste is voor jou, Eden.”

4 reacties

 • Jean DE BRUYNE

  2 weken geleden
  Zal niet schitteren net zoals ons kevke
 • Tom Carpentier

  2 weken geleden
  Hazard zal schitteren op het EK, 1 van de beste ter wereld !!! Topkerel
 • yvette van grasdorf

  2 weken geleden
  Toppie
 • dave janssens

  2 weken geleden
  Wanneer het elftal en coach in de luxe verkeren en het zich bij een goede voorsprong aan de rust of iets, kunnen permitteren om Hazard in de groepsfase met eerst pakweg een half uur te laten spelen, om dat vervolgens op te trekken naar een volledige helft en dat gaat allemaal goed, dan zou hij wel 's van goudwaarde kunnen blijken in de ko fase van het tornooi en heeft Mulder mogelijks profetische woorden geschreven. Het zal ook dit tornooi allemaal uiteindelijk afhangen van de kleinste details.