De luxueuze Boeing 737 van KlasJet waarmee de Duivels de hele EK-campagne zullen vliegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De luxueuze Boeing 737 van KlasJet waarmee de Duivels de hele EK-campagne zullen vliegen. © KlasJet

Dit is het nieuwe toestel waarmee de Rode Duivels vliegen: luxe à volonté, en zelfs voor Courtois genoeg beenruimte

Rode DuivelsAls Lukaku en co vrijdag op het vliegtuig richting EK stappen, doen ze dat voor het eerst sinds jaren niet aan boord van Brussels Airlines, nochtans partner van de Duivels. De voetbalbond kiest deze campagne voor haar vluchten verrassend voor het Litouwse KlasJet. Want: enkel het beste is goed genoeg voor onze jongens. “We willen in de best mogelijke omstandigheden vliegen, dat betekent ‘full business class’.” Een rondleiding, in woord én beeld, in het superdeluxe viptoestel dat quasi op maat van Europa’s beste voetballers is ingericht.

59 reacties

 • Willy Devroey

  6 dagen geleden
  Ergens stoot dit me toch tegen de borst. Het lijkt nu wel of de Rode Duivels is een kliek omhooggevallen elite die alleen in luxe wil reizen. Waar BA gratis vliegt en personeel ter beschikking stelt aan onze nationale ploeg wordt die gewoonte gewoon genegeerd. verkeerd beeld geschapen. Mijn bewondering is al heel wat minder voor onze vedetten behalve Lukaku, is de enige die niet naast zijn schoenen loopt.
 • Bart Versmissen

  1 week geleden
  Investeer dit onnozel geld liever in zorg.
 • Robert Swillen

  1 week geleden
  Belgische Naïviteit ten top!!! Geef het volk spelen en bier en de regering is weer te vrede kassa, kassa. Laat de Belgische vlaggen maar waaien de koning zit rustig op zijn troon.
 • Kris Smolders

  1 week geleden
  Degoutant ... zoveelste voorbeeld dat onze maatschappij totaal ontspoord is ... dit zijn dus voorbeelden voor de jeugd?!?
 • carine debosscher

  1 week geleden
  Verwende nesten, allemaal met ons belastinggeld, niemand verdient dit en zeker die voetballers niet.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  20

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”