Carmen Carrasco vertelt in Dag Allemaal over de sterke band met haar zoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Carmen Carrasco vertelt in Dag Allemaal over de sterke band met haar zoon. © Carmen

Carmen, de mama van Yannick Carrasco: “De naam van z’n vader schrappen, da’s het mooiste cadeau dat hij me gegeven heeft”

Showbizz“Voor mij is dit EK het uur van de revanche.” Carmen Carrasco (49) - “de knapste voetbalmama ter wereld” - droomt van eerherstel voor haar zoon Yannick (27), na een mindere periode bij de Rode Duivels. In aanloop naar de match tegen Denemarken praat ze openhartig over het opvoeden van een voetbaltalent, hoe het nu zit tussen Yannick en Noémie Happart (28) en hoe ze omgaan met roem en geld. “Als ik ‘nee’ had gezegd, zou hij in België zijn gebleven, dat weet ik zeker.”

4 reacties

 • Luciano Van As

  1 maand geleden
  Een zeer goed alternatief voor een zwakke Eden Hazard. Ik zou geen andere speler kunnen bedenken die beter zou zijn op die positie. Je moet natuurlijk altijd als voorspeler goed aangespeeld worden, en dat was in de eerste helft tgn Denemarken zeer slecht, dramatisch. Gelukkig brachten 3 of misschien maar 1 speler rust in de ploeg en speelde iedereen met meer zelfvertrouwen zichzelf naar de top, zeer knappe 2E helft zoals het hoort !
 • Eddy Vande Sompele

  1 maand geleden
  top speler en iemand met veel inzet ;collegiaal !!
 • SONNY Pollaere

  1 maand geleden
  Dromen mag.
 • Guy Cuypers

  1 maand geleden
  Een van de zwakste schakels bij de Belgen…