EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Bondscoach en andere Duivels genieten mee van masterclass De Bruyne: “Alles wat hij doet, is kwaliteit”

Rode DuivelsWat met een eerbetoon aan Eriksen begon, eindigde met… een masterclass van Kevin De Bruyne (29). Een lofzang, met hier en daar een kreet van de magiër himself.

12 reacties

 • Ray Robaye

  1 maand geleden
  Me. piet Janssen, spijtig dat ik je moet tegenspreken maar Kevin is de allerbeste middenvelder ter wereld. Wie heeft er eens geen mindere dag en niemand weet wat de opdracht is die een trainer hem oplegt. Zelfde bij de koers, een renner doet niet wat hij kan of wil doen. Debruyne is wereldklasse van het allerhoogste niveau, geen enkele Belg huidige generatie is beter.
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Zonder hem en Lukaku zouden we maar een middelmaat zijn in europa.
 • rudi van dijck

  1 maand geleden
  het zit ook tussen de oren. toen KDB op het veld kwam, toen konden plots alle elf RD wel voetballen!! en bij de Denen werkte het een beetje averechts, zij zagen KDB + Eden + Witsel dat die zich aan het opwarmen waren in de eerste 45 minuten. dat gaf hun dan ook weer die mentale tik. + de Denen konden dit GOED voetbal ook geen 90 minuten volhouden he. je zag ook die vermoeidheid bij die gaste erin sluipen.
 • Johnny Anthonissens

  1 maand geleden
  Men vergeet blijkbaar dat Kevin zelfs functioneert terwijl hij eigenlijk revalideert van zijn opgelopen letsel . Een echte samoerai...veeeel respect voor deze stijlvolle voetballer.
 • MARTINA HEREMANS

  1 maand geleden
  Zeker weten