Verbroederen met de Russen? Dat zit al snor. De Belgische supporters dollen met enkele meisjes die op vrijgezellenavond zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Verbroederen met de Russen? Dat zit al snor. De Belgische supporters dollen met enkele meisjes die op vrijgezellenavond zijn. © DB

Belgische supporters in Rusland: “We moeten afstand houden én Heineken drinken. En toch zijn we zo blij hier”

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar: de fans van de Rode Duivels zijn in Sint-Petersburg geraakt. 461 supporters hebben een kaartje, vanavond vuren ze er onze nationale ploeg aan, tussen 30.000 Russen. "PCR-tests, handschoenen dragen op het vliegtuig en op de tribune moeten we een meter uit elkaar blijven. Maar we zijn zó blij dat we eindelijk nog eens naar een match kunnen."

19 reacties

 • Peter Neefs

  3 maanden geleden
  Wat is er mis met Heineken? Het bekendste beste pilsje vd wereld? Jupiler is daar nihil tegen
 • Rony Lagace

  3 maanden geleden
  Noemen ze dat afstand bewaren en dan nog met onbekenden
 • Richard Tolenaars

  3 maanden geleden
  Heineken of Jupiler? De meesten proeven het verschil niet eens, dus niet klagen mannen.
 • Stefaan Cammans

  3 maanden geleden
  En dat allemaal om Rusland vanavond met 3-0 te zien winnen na o.a. een owngoal van Johan Museeuw.
 • Gerard Van van Veghel

  3 maanden geleden
  Beste bier wat er is
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.