Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Messi op weg naar Parijs: PSG biedt tweejarig contract aan en spreekt zaterdag met vader Jorge

Buitenlands VoetbalPSG bouwt nog enig voorbehoud in. Lionel Messi (34) dribbelt ook graag met geïnteresseerde clubs, maar hij lijkt toe te happen voor een tweejarig contract. Messi in Paris dus.

15 reacties

 • Paulus de Mos

  4 maanden geleden
  Ja David zo gaat dat met bedrijven of gewone mensen die boven hun stand leven , die zullen op een gegeven moment hun broekriem aan moeten spannen en hun dure auto of jacht moeten verkopen en met een wat minder benijdenswaardig bestaan genoegen moeten nemen Misschien dat nu clubs die wel financial fair play spelen de kans grijpen
 • David Borreman

  4 maanden geleden
  Barca is niet alleen een duur contract kwijt..maar ook vele punten in la liga..ze zullen zelfs niet top 4halen dit jaar.. als er nog een orverwinning uit de brand gesleept werd was het toch door messi meestal nog...30goals en 20assist bij wijze van spreken..je vervangt dit niet zomaar..
 • De Waarheid

  4 maanden geleden
  Ze kennen de constructies en achter poortjes? Hoog tijd om ook daar verandering in te brengen!
 • Roelof de Vroede

  4 maanden geleden
  Financial Fair-Playregels noemen ze het. En dit terwijl PSC dat in handen is van een sjeik alles kunnen kopen. Een speler zou nooit en nergens meer mogen verdienen dan b.v. een 1e minister en een ploeg zou uit minimum 60% eigen kweek moeten bestaan.
 • Jos Vannuffelen

  4 maanden geleden
  @ karl van dyck, Ramos en Piqué zijn ook rivalen geweest en speelden feilloos samen in de Spaanse ploeg.
 1. “Homoseksualiteit is gevaarlijke ideologie”: analist en gewezen Egyptisch international bekritiseert Premier League
  Play
  Premier League
  8

  “Homoseksu­a­li­teit is gevaarlij­ke ideologie”: analist en gewezen Egyptisch internatio­nal bekriti­seert Premier League

  In de studio van beIN Sports bleef het muisstil toen de Egyptenaar Mohamed Aboutrika (43) verkondigde dat homoseksualiteit “een gevaarlijke ideologie” is, online krijgt de gewezen voetballer er wel zwaar van langs. De ex-speler, goed voor 100 A-caps met Egypte en in 2008 verkozen tot ‘Afrikaans Voetballer van het Jaar’ voor de BBC, pleitte ervoor een door de Premier League gepromote regenboogcampagne voor de LGBTQ+-gemeenschap (lesbian, gay, bisexual, transgender en queer) te boycotten.