.
Volledig scherm
. © Photo News/AFP

Donnarumma in doel, Neymar, Mbappé én Messi voorin: het indrukwekkende elftal dat PSG binnenkort kan opstellen

Buitenlands voetbalVan een kwaliteitsinjectie gesproken. Paris-Saint Germain versterkte zich met kleppers als Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum en Achraf Hakimi. Binnenkort komt daar hoogstwaarschijnlijk Lionel Messi bij. PSG kan dit seizoen een indrukwekkend elftal opstellen, om zo eindelijk die felbegeerde Champions League te winnen.

15 reacties

 • David Lievens

  4 maanden geleden
  De grote vraag is, wie gaat er lopen in dit team. Wie worden de noodzakelijke waterdragers. Als die er niet zijn, wordt het niks.
 • De Waarheid

  4 maanden geleden
  Indrukwekkend trio, toch zeker op de loonlijst, maar alle drie tegelijkertijd op het veld zal niet de loonexcessen compenseren.
 • Jan Viaene

  4 maanden geleden
  Draxler zal mogen gaan hoor Joske, geef mij dan maar Di Maria
 • Louis Meeus

  4 maanden geleden
  En toch zullen ze niks winnen.
 • Jos Vannuffelen

  4 maanden geleden
  In de plaats van Bernat zou ik Draxler opstellen.
 1. Het plan achter de transfer van Lionel Messi, nieuwste attractie van ‘Paris Saint-Galaxie’: “Hij betaalt zichzelf terug”
  PREMIUM
  Ligue 1

  Het plan achter de transfer van Lionel Messi, nieuwste attractie van ‘Paris Saint-Ga­laxie’: “Hij betaalt zichzelf terug”

  Parijs rijmt met fashion. Met stijl. Met glamour. Een club die meer dan een voetbalclub wil zijn, pronkt straks met drie van ‘s werelds grootste namen en sponsormagneten. Met Lionel Messi mikt PSG op sportieve glorie, maar ‘Paris-Saint-Galaxie’ heeft ook Hollywoodambities. Wij leggen u de grootse strategie achter de sterrenclub uit. Een berekende gok van meer dan 50 miljoen euro per contractjaar.