Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee uitblinkers bij Anderlecht, gebuisde bij Club Brugge

Champions' play-offsClub Brugge en Anderlecht hebben in een zinderende wedstrijd de punten gedeeld: op Jan Breydel werd het 2-2 in de eerste wedstrijd van play-off 1. In ons rapport blinken twee Anderlecht-spelers uit, terwijl bij Club Brugge één speler uit de toon viel met een 4 op 10. Ontdek hieronder alle punten.

11 reacties

 • didier vandevyver

  4 weken geleden
  Deze wedstrijd is toonbeeld voor manipulatie van scheidsrechters in Belgisch voetbal.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Als Club zijn normale niveau haalt is het een doorsnee ploeg. Als Anderlecht zijn niveau haalt is het altijd minstens even sterk als Club. Net zoals de supporters van beide teams, de enen zoeken telkens de schuld bij anderen (scheidsrechter / VAR), de andere voetbalkenners maken een eerlijke analyse omdat ze nu eenmaal minder frustraties opliepen de afgelopen decennia.
 • Franky Vanhercke

  1 maand geleden
  Als club zijn normale niveau haalt wordt dit Anderlecht op hoopje gespeeld,na die Corona nooit meer op niveau geweest!
 • Miguel Vandenbouhede

  1 maand geleden
  Een draw was verdiend. De ene ploeg was niet beter dan de andere. Denk dat soms de bal op de paal van Denswill (moedwillig) vergeten wordt... Het beste voetbal was dit weekend op een ander veld te zien.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  RSCA een ploeg met duidelijk meer inhoud dan Club. Onnodig balverlies moet er wel uit en Amuzu een betere timing in de passing, dan gaat Club de boot in met 1-3.