Ook Hans Vanaken had het moeilijk om zich door te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Hans Vanaken had het moeilijk om zich door te zetten. © Photo news

“Anderlecht heeft getoond dat Club te pakken is”

Jupiler Pro LeagueOok huisanalist Marc Degryse volgde aandachtig de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht, die op een 2-2-gelijkspel eindigde. Hij strooit met lof voor Vincent Kompany en zijn jonge brigade en zag langs de andere kant dat Club niet meer domineert, al een hele poos niet meer. Maar de titel zal blauw-zwart niet meer ontglippen.

59 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Met de hulp van de ref en de VAR? Natuurlijk. Als ze geen hulp krijgen, dan halen ze niks. Dat is al zo van in de tijd van Van Himst en Wilfried Puis en Gerets . Het zal nooit veranderen in België .
 • adrian Kowalczykiewicz

  1 maand geleden
  @Andy Staelens, klopt ook niet, wat je schrijft. Hij heeft 6 seizoenen bij Club en 6 seizoenen bij RSCA gespeeld.
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  Vrijdagavond eens kijken wie een selectie voor het EK verdient. Van Aken of Bongonda.
 • maria vaeyens

  2 maanden geleden
  @ Bolle Verdonck jij vraagt wat heeft Anderlecht gepresteerd Europees. Hierbij zie je het resultaat tot 2021. Anderlecht totaal aantal punten voor UEFA coëfficiënten 489.5 FCB totaal aantal punten voor UEFA coëfficiënten 342.5 Dit hebben zij gepresteerd. Blijkbaar weten Brugge supporters dit niet of ben je maar de laatste 3 jaar supporter?
 • Geert Herremans

  2 maanden geleden
  Het is toch ongelooflijk dat mensen de fout van Vanaken onterecht vinden, net voor een speler die bij het minste windje in het stadion op zijn gat gaat zitten en een fout claimt (zie de foto bij dit artikel, beter kan je Vanaken echt niet typeren). Hij werd zoals zo vaak gewoon voorbij gelopen en liep dan Amuzu onderuit als dat geen fout is dan moeten ze ook nooit geen fout meer fluiten op Vanaken ... Telkens als ze niet kunnen winnen dat gezaag op de scheids... echte kampioenen doen dat niet...