CEO Patrick L. zit in de gevangenis op verdenking van invoer van een lading cocaïne.
Volledig scherm
CEO Patrick L. zit in de gevangenis op verdenking van invoer van een lading cocaïne. © rv

Antwerpse CEO aangehouden voor invoer van 685 kilo cocaïne

AntwerpenDrie verdachten zitten sinds vorige week in de cel op verdenking van invoer van 685 kg cocaïne. Eén van hen is CEO Patrick L. uit Wilrijk. Bij zijn firma F.S. moesten de drugs worden afgeleverd. De lading geraakte er niet omdat de douane de cocaïne in beslag nam. 

 1. Meer dan 15 mensen tegelijk in religieuze gebouwen? Joodse gemeenschap wil overleg met federale regering: “Grootste prioriteit blijft volksgezondheid”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Meer dan 15 mensen tegelijk in religieuze gebouwen? Joodse gemeen­schap wil overleg met federale regering: “Grootste prioriteit blijft volksge­zond­heid”

  Het was geen aangenaam weekend voor de joodse gemeenschap. Na een dubbele interventie door de politie in een synagoge waar Shabbat-vieringen doorgingen, liet vooral burgemeester Bart De Wever zijn ongenoegen blijken. Nochtans is de synagoge in de Van Spangenstraat een groot gebouw waar volgens het bestuur probleemloos meer dan 15 mensen coronaproof binnen kunnen. Daarom vragen ze nu een gesprek aan met de regering omtrent een aanpassing van de coronamaatregelen omtrent gebedshuizen. “De grootste prioriteit blijft de volksgezondheid.”
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Israëlische politie moet waterkanon inzetten na nieuw protest orthodoxe joden
  Play

  Israëli­sche politie moet waterkanon inzetten na nieuw protest orthodoxe joden

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama