Emmanuel Dennis ontbreekt om disciplinaire redenen tegen Dortmund: “Hij volgde de regels niet”

Champions LeagueGeen Emmanuel Dennis tegen Borussia Dortmund morgen. De 23-jarige Nigeriaan is fit, maar ontbreekt om disciplinaire redenen. “Hij volgde enkele regels niet en zit dus niet in de selectie. Meer wil ik hier niet over zeggen”, vertelde Club-coach Philippe Clement op zijn persconferentie. 

4 reacties

 • Leon Mertens

  3 maanden geleden
  Was een goede belofte maar speelt nu tegen zijn goesting dus normaal dat hij Ernies bij is,maar in Brugge hebben ze nog fouten gemaakt dienen Diagne en dat ver trek van Rafaelov  deze speler staat nu vooraan voor de Gouden schoen ,onbegrijpelijk ...en tegen Dortmund wordt het niets .
 • Harold Anckaert

  3 maanden geleden
  Die gaan we op dit moment niet missen! Triestig enfant terrible die denkt sedert zijn 2 doelpunten tegen Madrid dat hij een topper is!! Pas op als z'n kop goed staat is hij een gesel voor iedere verdediging, want je weet dus nooit wat hij gaat doen, maar dit voordeel is ook zijn nadeel en dit snapt hij duidelijk niet!!
 • Erwin Van Dorpe

  3 maanden geleden
  Denken die van Brugge echt iets te kunnen rapen in Dortmund ? Belgisch voetbal is veel te laag gevallen voor een degelijk resultaat in Europa.zouden hier beter buitenlanders verbieden tot we weer een degelijk niveau halen in Europa zoals Frankrijk ooit gedaan heeft
 • Patrick LEFAIBLE

  3 maanden geleden
  Zal is tijd worden dat ze da manneke is met zijn beide voeten terug op de grond zetten. Wat denkt die wel, want van prestaties op de grasmat hebben we nog niet veel gezien.
 1. Achtste finale CL tussen Leipzig en Liverpool kan niet in Leipzig doorgaan: Engelsen mogen Duitsland niet in
  Champions League

  Achtste finale CL tussen Leipzig en Liverpool kan niet in Leipzig doorgaan: Engelsen mogen Duitsland niet in

  De heenwedstrijd van de achtste finales in de Champions League tussen RB Leipzig en Liverpool kan op 16 februari niet doorgaan in Leipzig. De huidige coronabeperkingen laten de organisatie van de wedstrijd niet toe. De club diende een aanvraag tot uitzondering in, maar de autoriteiten wezen die aanvraag af. Dat maakte een woordvoerster van het Ministerie van Binnenlandse Zaken donderdag bekend. RB Leipzig wilde voorlopig niet reageren.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle