De Ketelaere, de beste Bruggeling, druipt ontgoocheld af.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ketelaere, de beste Bruggeling, druipt ontgoocheld af. © Photo news

Onze watcher blijft op zijn honger zitten: “Club heeft nooit ten volle gestreden tegen dit Dortmund”

Club BruggeHet enthousiasme na de 4 op 6 is weg. Na twee dreunen van Dortmund, verpersoonlijkt door een Noorse reus. Volgende week wordt het erop of eronder voor Club, thuis tegen die onberekenbare Russen.

12 reacties

 • jammy cappon

  3 maanden geleden
  Laat een spits als Haagland bij club lopen ipv bij Dortmund en men zou een andere match hebben. Eerste mogelijkheid van Krmencik gezien? Man, man, man...Haaglanden trapt die los in de winkelhaak. Daarbij komt dat de helft van de ploeg van club niet in vorm is, waarom is een raadsel.
 • Freddie Heremans

  3 maanden geleden
  Het liep fout vanaf de Bekerfinale, en tot op heden speelde Club amper 5 matchen op niveau. Gans de ploeg is 30 % minder dan vorig jaar, zelfs Mata en Mignolet spelen vertwijfeld. Oorzaken? Diverse, maar al zeker een totaal gebrek aan goede, scorende spits(en). Geen enkel team kan blijven teren op goals van de middenvelders. De aanvallen stokken al vOOr de grote backlijn bij gebrek aan aanspeelpunteb. Dus het ganse elftal moddert maar wat aan. Deli keilt de bal op goed geluk naar niemandsland.
 • Gaston Foubert

  3 maanden geleden
  De enige van Club die bij Dortmund kan meespelen zou Charles De Ketelaere zijn. Al de rest, met inbegrip van de vergulde gouden klompen, zou daar niet eens op de bank zitten.
 • Luc Cleynhens

  3 maanden geleden
  Het was weer niet om aan te zien. Als dat de top is in Belgie !!!!! Vormer is over zijn top alhoewel hij zich toch volledig inzet maar daarnaast wandelt echt de een schidlpad over het terrein !!!! 
 • jan janssens

  3 maanden geleden
  Geen enkele Belgische club hoort thuis in de CL of EL. Onze competitie is momenteel één vd zwakste van Europa.
 1. Onze Club-watcher roept op: “Scheidsrechters, bescherm Noa Lang”
  PREMIUM
  Club Brugge
  51

  Onze Club-wat­cher roept op: “Scheids­rech­ters, bescherm Noa Lang”

  Een oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. “Want nu er nog eens een artiest op de Belgische velden loopt, is er geen nood aan beenhouwers”, vindt hij. Anders is het een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z’n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, over de beste speler van de Belgische competitie aan bij.
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"