.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

DE VAKANTIE VAN Marc Van Ranst (55): “Nog geen tijd gehad om de kerstboom af te breken, hij mag blijven staan” (Het beste van de zomer, deel 7)

Een héle dag naar Bokrijk met zijn gezin: dat is het zowat, de vakantie van Marc Van Ranst, die zelfs de tijd nog niet heeft gevonden om zijn kerstboom af te breken. Gelukkig ervaart hij ook een vakantiegevoel in zijn hangmat op zijn pied-à-terre in Herent, tussen zijn kunstwerken. "Maar wat mij nu het meeste deugd zou doen? Alleen zijn in de bergen, met een zwarte truffel.”

56 reacties

 • Nick Lersberghe

  11 maanden geleden
  @Anita Wellens Ga jij bepalen wat een normale mens doet? Mijn kerstboompje staat nog altijd bovenop mijn kast op kot. Die staat daar mooi en ik heb echt geen zin om die op te ruimen. Als die niet in de weg staat, wat is dan het probleem?
 • Jan Werbrouck

  11 maanden geleden
  Amaai, niemand anders die dat eens kan doen? Is toch geen hele week werk... of is het om op te vallen?
 • Jean-Pierre Van Lier

  11 maanden geleden
  De kerstboom wordt toch geplaatst voor Kerst en Nieuwjaar en opnieuw opgeborgen na Drie Koningen! Wat heeft hij dan gedaan tot begin maart?
 • Eduardo Van hoyweghen

  11 maanden geleden
  In Brussel zitten jongeren die met plezier uw kerstboom en veel meer komen afbreken.
 • bernadette rik

  11 maanden geleden
  dergelijk artikel hebben wij ECHT niet nodig, ofwel is het luiheid ofwel is het media aandacht, houd U bezig met fatsoenlijke zaken
 1. HET DEBAT. Moet Pukkelpop toch plaatsvinden? En welke maatregelen moeten dan gelden? Dit is jullie mening

  HET DEBAT. Moet Pukkelpop toch plaatsvin­den? En welke maatrege­len moeten dan gelden? Dit is jullie mening

  De organisatie van Pukkelpop heeft laten weten dat de editie van 2021 niet doorgaat na “onverwachte wijzigingen na het Overlegcomité”. De organisatie vindt het te moeilijk om aan alle regels te voldoen. “PCR-testen van 72 uur werden teruggebracht naar 48 uur”, zegt de woordvoerder van Pukkelpop. “Antigeentesten hetzelfde verhaal. De geldigheidsduur werd van 48 naar 24 uur getrokken.” Veel mensen reageren teleurgesteld. Wat denk jij? Moet Pukkelpop toch plaatsvinden? En welke regels moeten dan gelden? Eerder vandaag lieten we experts en politici aan het woord, nu is het jullie beurt.