Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

DE VAKANTIE VAN Dimitri Vegas & Anouk Matton: “Nooit gedacht dat ik zo'n gast zou worden die in Schoten zijn gras staat af te rijden”

MuziekAls je vliegt met een privéjet, vijf maanden per jaar wakker wordt in Ibiza en een pied-à-terre hebt in Los Angeles, wat is dan 'vakantie'? Als de Middellandse Zee je tuin is, wáár moet je dan in godsnaam naartoe om straffer en beter te doen? Soms ligt het antwoord verrassend dichtbij. In Durbuy, op een steenworp van de camping waar hij als kind de zomers doorbracht, vindt Dimitri Vegas met z'n vrouw Anouk Matton de rust. "Mijn thuis is waar mijn valies opengaat."

2 reacties

 • Ann Van Driessche

  12 maanden geleden
  Gelijk hoe of wat, straffe kerels die broers, ze zetten ons land maar mooi op de kaart. Naar verluid ook vriendelijke “down to earth” jongens, daar zullen die Griekse roots wel voor iets tussen zitten. Respect.
 • Gilbert Geldof

  12 maanden geleden
  Als die twee eens gaan zien hoe de echte wereld in elkaar zit gaan ze serieus verschieten! Mensen die gaan werken voor 1500 euro en moeten krabben om rond te komen. Die mensen mogen huilen als ze op het einde van de maand hun rekening zien i.p.v. te huilen als je Ibiza moet verlaten.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.